LydLab – Nytt formidlingstilbud

Vitensenter Nordland og Equinor Morgendagens helter har inngått et spennende samarbeid som vil gi elever på 7.-9. trinn muligheten til å utfolde seg med lyd til video.

I det helt nye tilbudet “LydLab” kan elevene programmere musikk til filmklipp i koderommet på Vitensenteret.

Har du noen gang blitt fascinert eller giret av musikken når du ser film? Med LydLab kan klassen din få oppleve å skape magi mellom lyd og bilder. Elevene vil få muligheten til å bruke musikkverktøyet Soundtrap til å lage komposisjoner for å lydsette et filmklipp.

Dette gir elevene nærmest frie tøyler til verktøyene, og de vil få jobbet kreativt, samarbeide, programmere og presentere for hverandre.

Tilbudet er åpent for inntil 30 elever på 7.-9. trinn og er tilgjengelig på forespørsel og ledig kapasitet. LydLab er et flott tilbud for fagene musikk, kunst og håndverk og naturfag.

Om du er lærer og har noen spørsmål om LydLab, kan du kontakte Jørgen på [email protected].

Mer informasjon og booking her: LydLab

Samarbeid

LydLab er utviklet i samarbeid mellom VilVite og Equinor Morgendagens helter. Tilbudet er et spennende og lærerikt prosjekt som vil gi elevene muligheten til å utforske musikkens verden og lære om teknologi og digitale verktøy. Det er en flott mulighet for skoleklasser til å oppleve vitenskap på en morsom og interaktiv måte.

Barn som leker med energi på Vitensenteret

Helgeaktivitet på Vitensenteret

I helgene ønsker vi velkommen til spennende og gøyale aktiviteter på Vitensenteret.
Aktiviteter på Vitensenteret

Vitensenter Nordland leverer Vardekvalitet

Vi forplikter oss til å levere enestående kvalitet på Vitensenter Nordland, og vi er stolte av å kunngjøre at vi nå er sertifisert som en anerkjent Vardebedrift.
First lego league

Skandinavisk finale i First Lego League: Interesserte oppfordres til å melde sin interesse som dommere

2. desember skal den skandinaviske finalen i First Lego League gjennomføres i Mo i Rana. 700 tilreisende barn og unge i alderen 10 til 16 år kommer for å konkurrere i innovative løsninger, programmering, design og kjerneverdier.

Sjekk ut vårt supre gavekort

Dette gavekortet gir deg muligheten til å handle i vår butikk eller sikre deg inngangsbilletter til spennende opplevelser, eller til og med skaffe deg et praktisk årskort!