LydLab – Nytt formidlingstilbud

Vitensenter Nordland og Equinor Morgendagens helter har inngått et spennende samarbeid som vil gi elever på 7.-9. trinn muligheten til å utfolde seg med lyd til video.

I det helt nye tilbudet “LydLab” kan elevene programmere musikk til filmklipp i koderommet på Vitensenteret.

Har du noen gang blitt fascinert eller giret av musikken når du ser film? Med LydLab kan klassen din få oppleve å skape magi mellom lyd og bilder. Elevene vil få muligheten til å bruke musikkverktøyet Soundtrap til å lage komposisjoner for å lydsette et filmklipp.

Dette gir elevene nærmest frie tøyler til verktøyene, og de vil få jobbet kreativt, samarbeide, programmere og presentere for hverandre.

Tilbudet er åpent for inntil 30 elever på 7.-9. trinn og er tilgjengelig på forespørsel og ledig kapasitet. LydLab er et flott tilbud for fagene musikk, kunst og håndverk og naturfag.

Om du er lærer og har noen spørsmål om LydLab, kan du kontakte Jørgen på [email protected].

Mer informasjon og booking her: LydLab

Samarbeid

LydLab er utviklet i samarbeid mellom vitensentrene og Equinor Morgendagens helter. Tilbudet er et spennende og lærerikt prosjekt som vil gi elevene muligheten til å utforske musikkens verden og lære om teknologi og digitale verktøy. Det er en flott mulighet for skoleklasser til å oppleve vitenskap på en morsom og interaktiv måte.

Forskerfabrikkens sommerskole

SommerLab 2024 – bli med på Norges beste sommerskole!

La barna få oppleve naturvitenskap på en helt ny måte. Sommerlab er et populært fem-dagers forskerkurs for elever på 4.–6. trinn.

Sjekk ut vårt supre gavekort

Vi har både fysisk gavekort som kan kjøpes i resepsjonen og ønsker du å kjøpe årskort i gave kan dette gjøres i vår webshop.
Super:bit delfinale

Super:bit kampen 2024

Velkommen til super:bit-kampen 2024! NRK Super, Lær Kidsa Koding og landets vitensentre inviterer skoleklasser og kodeklubber rundt om i landet til å bli med på super:bit-kampen.

En unik mulighet for mellomtrinnslærere i Nordland: Gjør realfag morsomt!

Vi feirer Tekna's 150-års jubileum med spennende skolebesøk. Er du lærer på mellomtrinnet i Nordland, eller kjenner du en som er?
Oversiktsbilde auditorium

Amfisalen

Vi har en flott amfisal som vi kan leie ut.
Stort møterom hos Vitensenter Nordland med utsikt over Ranfjorden

Møterom på Vitensenteret

Vi kan tilby møterom på Vitensenter Nordland til alle mulige gruppestørrelser.
Aktiviteter på Vitensenteret

Familiedag for din bedrift

Vi har morsomme og spennende aktiviteter, for både barn og voksne – og ordner en dag/kveld som passer din bedrift. Vi arrangere familiedager i alle størrelser og formater.
Teambuilding

Teambuilding på Vitensenteret

Felleskap og læring gjennom meningsfulle aktiviteter i flotte omgivelser, riktige utfordringer for hver enkelt deltaker, tid sammen også til kos, gøy og moro.