Vitenbutikken

Velkommen til Vitensenter Nordlands butikk!

I vår butikk på Vitensenter Nordland kan du oppdage en verden av spennende og pedagogiske produkter som vil inspirere både barn og voksne til å utforske vitenskapens fascinerende verden. Enten du er en nysgjerrig sjel, en entusiastisk oppdagelsesreisende eller bare på utkikk etter den perfekte gaven, vil vår butikk tilby deg et bredt spekter av unike varer.

Vitensenter Nordlands butikk er mer enn bare en vanlig souvenirbutikk. Her finner du et nøye kuratert utvalg av leketøy, puslespill, bøker og undervisningsmateriell, alt sammen designet for å fremme læring og forståelse av naturvitenskap, teknologi, engineering, kunst og matematikk (STEAM). Vi har også et utvalg av produkter som utfordrer kreativiteten og stimulerer til utforsking av fysikk, biologi, astronomi og mye mer.

Våre dedikerte og kunnskapsrike ansatte står klare til å hjelpe deg med å finne det perfekte produktet som passer dine interesser og behov. Enten det er et sett med utforskende laboratorieeksperimenter, en vitenskapsbok som fanger fantasien, eller en puslespill som gir deg hjernetrim og underholdning – vi har noe for enhver smak.

Vitensenter Nordland er en institusjon viet til å fremme nysgjerrighet, kreativitet og læring gjennom vitenskapen. Når du handler hos oss, støtter du samtidig vårt arbeid med å tilby interaktive utstillinger, pedagogiske programmer og spennende arrangementer for besøkende i alle aldre.

Besøk vår butikk på Vitensenter Nordland, som vi deler med Rana Museum, og la oss sammen utforske den spennende verden av vitenskap og kultur. Enten du er en skoleelev, en lærer, en familie eller en nysgjerrig sjel på jakt etter kunnskap og historie, har vi noe for deg!

Vi gleder oss til å se deg!

Besøk oss

Vitensenter Nordland ligger ved den flotte bydelen Moholmen i Mo i Rana. Vi ligger idyllisk til innerst i Ranfjorden. Vitensenter Nordland er samlokalisert med Helgeland Museum og har felles resepsjon og butikk.
Ansatte Vitensenter Nordland

Info om oss

Her kan du finne kontaktinformasjon til våre ansatte, oversikt over eiere, hvem som er i styret, våre vedtekter og våre støttespillere.