En unik mulighet for mellomtrinnslærere i Nordland: Gjør realfag morsomt!

Vi feirer Tekna's 150-års jubileum med spennende skolebesøk. Er du lærer på mellomtrinnet i Nordland, eller kjenner du en som er?

Gjør realfag tilgjengelig og inspirerende

Med støtte fra Tekna’s generøse donasjon, har vi nå gleden av å tilby skolebesøk spesielt tilrettelagt for elever på 5. til 7. trinn. Vårt mål er å gjøre realfag morsomt, tilgjengelig og inspirerende for alle elever, og spesielt for de som sjelden har muligheten til å besøke et vitensenter. Våre opplegg er nøye designet for å vekke nysgjerrighet og gi en dypere forståelse av realfagene gjennom praktisk eksperimentering og utforskning. Vi ønsker å stimulere elevers læring på en måte som er både morsom og engasjerende.

Hvordan bli med?

For å lære mer om hva vi tilbyr til skoler, besøk vår side om våre tilbud til mellomtrinnet her: Vitensenter Nordland. Dersom du er interessert eller ønsker mer informasjon, vennligst ta kontakt med Helene på e-post: [email protected].

Det er viktig å handle raskt da plassene for disse skolebesøkene fylles opp fort. Dette er en enestående mulighet til å bringe realfagene til liv for dine elever, og vi håper å høre fra engasjerte lærere som ønsker å gjøre en forskjell.

Ikke gå glipp av denne sjansen!

Ved å ta del i dette tilbudet, vil du ikke bare berike dine elevers læringsopplevelse, men også bidra til å forme deres fremtidige interesse for realfag. La oss sammen inspirere neste generasjon av vitenskapsentusiaster. Kontakt oss i dag og sikre din plass!

Forskerfabrikkens sommerskole

SommerLab 2024 – bli med på Norges beste sommerskole!

La barna få oppleve naturvitenskap på en helt ny måte. Sommerlab er et populært fem-dagers forskerkurs for elever på 4.–6. trinn.
Fordypning i formidlingsopplegget Lydlab

LydLab – Nytt formidlingstilbud

Vitensenter Nordland og Equinor Morgendagens helter har inngått et spennende samarbeid som vil gi elever på 7.-9. trinn muligheten til å utfolde seg med lyd til video.

Sjekk ut vårt supre gavekort

Vi har både fysisk gavekort som kan kjøpes i resepsjonen og ønsker du å kjøpe årskort i gave kan dette gjøres i vår webshop.
Super:bit delfinale

Super:bit kampen 2024

Velkommen til super:bit-kampen 2024! NRK Super, Lær Kidsa Koding og landets vitensentre inviterer skoleklasser og kodeklubber rundt om i landet til å bli med på super:bit-kampen.
Oversiktsbilde auditorium

Amfisalen

Vi har en flott amfisal som vi kan leie ut.
Stort møterom hos Vitensenter Nordland med utsikt over Ranfjorden

Møterom på Vitensenteret

Vi kan tilby møterom på Vitensenter Nordland til alle mulige gruppestørrelser.
Aktiviteter på Vitensenteret

Familiedag for din bedrift

Vi har morsomme og spennende aktiviteter, for både barn og voksne – og ordner en dag/kveld som passer din bedrift. Vi arrangere familiedager i alle størrelser og formater.
Teambuilding

Teambuilding på Vitensenteret

Felleskap og læring gjennom meningsfulle aktiviteter i flotte omgivelser, riktige utfordringer for hver enkelt deltaker, tid sammen også til kos, gøy og moro.