AKtivitetsbursdager

Design uten navn (4)

Vi tilbyr ulike aktivitets-bursdager. Nedenfor kan du se hva vi tilbyr, og hvor lang tid det tar. En bursdag varer i to timer.

SLIM BURSDAG

En slimete bursdag - Lag artig slim!

TID: 30-45min

Slimverksted er en gøy aktivitet for barn. Her får de lage slimet sitt selv og pynte det med de fargene de selv velger. Siden det kan bli tungt å røre slimet passer aktiviteten best for de eldre barna eller de minste hvis de har en voksen til å hjelpe seg. 

ANBEFALT ALDER: 6 - 12 år

Rakett Verksted

Vær rakettforsker for en dag - Lag en helt egen rakett!

TID: 1- 1,5 time

Hvis barna vil bli rakettforskere en dag, kan rakettverksted være gøy. De skal være med å lage sin egen rakett og etterpå går vi ut for å skyte den opp i luften.

ANBEFALT ALDER: 8 - 12 år

BADEBOMBE BURSDAG

Er det en liten kjemiker i deg - Lag badebombe!

TID: 1 time

Barna kan få prøve seg som kjemiker og lage sin egen brusende badebombe. De kan få arbeide sammen og å utvikle den beste badebomben, der de får tilsette godlukt og farge selv.

ANBEFALT ALDER: 8 - 12 år

Praktiske opplysninger

TIDSPUNKT

Vi arrangerer bursdager på Vitensenteret på hverdager og i helger etter vår ordinære åpningstid.

En Vitenvert vil være tilgjengelig under hele bursdagen, samt hjelpe til med forberedelsene 30 minutt før bestilt tid. Selve bursdagen vil vare 2 timer.

PRIS

Aktivitetsbursdag: 165,- -> 220 ,- per barn.

Minstepris: 2200,-. (inkluderer 10 personer)

2 voksne går gratis. Blir det flere voksne, betaler de halv pris.

Maks antall per bursdag er 30 stk. Hvis det planlegges og bookes for flere enn 20 stykker må det sendes en mail til [email protected] med tanke på bemanning.

ANKOMST OG AKTIVITET

Dere ønskes velkommen av en av våre verter, som sammen med foresatte legger forholdene til rette for at dette blir en flott bursdagsfeiring.

Tidspunkt for bespisning avtales med verten ved ankomst. Det er vanligst å starte utforsking en time etter at bursdagen har startet.

Tidspunkt for oppstart av aktivitet avtales med Vitenverten.

Vi gjør oppmerksom på at verten trenger tid til forberedelser og opprydding, men vil ellers være til stede under hele besøket.

Foresatte som er vertskap for bursdagen har ansvar for at feiringen foregår på en forsvarlig måte. De har ansvar for at det ikke blir skader/ødeleggelser på lokalene og utstyret på Vitensenteret.

BESPISNING

Mat og pynt ordner selskapet med selv, så sørger vi for egnet rom til selskapet.

Er det spesielt behov for utstyr i forhold til matlaging på eventrommet må dette avtales på forhånd med oss på Vitensenteret. Det er tilgjengelig en platetopp med kasserolle, vannkoker samt en mikrobølgeovn.

Glass, fat og bestikk er tilgjengelig på eventrommet.

AVBESTILLING OG BESTILLING

Avbestilling eller flytting av bursdag må skje skriftlig til [email protected] senest én uke før bursdagen skal finne sted.

Hvis denne dagen faller på en helgedag, må avbestillingen komme senest fredagen før.

Avbestilling eller flytting av bursdag mindre enn én uke før bursdagen skal finne sted gir et gebyr på 650 kr.

NB!

Bestilling må gjøres 3 døgn i forkant av feiring, dette for å avklare bemanning. Er det innen 3 døgn, ta kontakt med oss for avklaring først.

 

ANTALL

Vet du ikke det nøyaktige antallet som kommer så bestiller du 1 stk Bursdagsfeiring for 10 personer og betaler for resten under feiringen. For aktivitetsbursdag trenger vi å vite hvor mange som er invitert til bursdagen. Dette sendes til oss så snart det er klart til [email protected]

OPPMØTE

Det er oppmøte 30 minutter før booket tid for de foresatte som skal være vertskap under feiringen.