Vitenshow – fysikk og kjemiske reaksjoner

Vitenshow hos Vitensenter Nordland inneholder spektakulære kjemiske reaksjoner, eksplosjoner og smell. Det blir fart, spenning, lek, læring, moro og undring.

Vitensenter Nordland sitt vitenshow er et spennende og underholdende arrangement som ledes av våre formidlere. Showet er fylt med interessante eksperimenter og demonstrasjoner som gir publikum en innsikt i vitenskapens fascinerende verden. Showet gir publikum en sjanse til å se demonstrasjoner av vitenskapelige fenomener ved hjelp av et utvalg av materialer, blant annet flytende nitrogen, hydrogen, lykopodium.

Våre formidlere kan forklare komplekse vitenskapelige fenomener på en enkel og forståelig måte. Deres show er perfekt for barn og voksne som er nysgjerrige på vitenskap og ønsker å lære mer om det.

Eksperimentene som presenteres i showet er spennende og interaktive, og publikum vil få muligheten til å se vitenskapen i handling.

Showet er en unik mulighet for publikum å lære mer om vitenskap på en morsom og engasjerende måte. Det er et must for alle som er interessert i vitenskap og ønsker å ha en morsom og lærerik opplevelse.

Fyll inn skjema nedenfor for tilbud

Vi skreddersyr et opplegg for din gjeng – send inn forespørsel via skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg.

Hva ønsker du?
Oversiktsbilde auditorium

Amfisalen

Vi har en flott amfisal som vi kan leie ut.
Stort møterom hos Vitensenter Nordland med utsikt over Ranfjorden

Møterom på Vitensenteret

Vi kan tilby møterom på Vitensenter Nordland til alle mulige gruppestørrelser.
Aktiviteter på Vitensenteret

Familiedag for din bedrift

Vi har morsomme og spennende aktiviteter, for både barn og voksne – og ordner en dag/kveld som passer din bedrift. Vi arrangere familiedager i alle størrelser og formater.
Teambuilding

Teambuilding på Vitensenteret

Felleskap og læring gjennom meningsfulle aktiviteter i flotte omgivelser, riktige utfordringer for hver enkelt deltaker, tid sammen også til kos, gøy og moro.