Personvern

Denne personvernerklæringen skal belyse hvordan Vitensenter Nordland behandler dine personopplysninger når du besøker vår nettside og bestiller tjenester hos oss.

Formål
Personopplysningene gjør at vi kan registrere bestillinger, kjøp, betalinger, kunne gi tilbakemelding på spørsmål samt å sende ut nyhetsbrev hvis det er ønskelig.

Opplysninger som samles inn
Informasjon vi samler inn kan være fornavn, etternavn, e-post, telefonnummer, postadresse, kjøpshistorikk og historikk i forbindelse med bestillinger av kurs, skolebesøk, møterom, nyhetsbrev, kjøp av billetter og gavekort mm.

Bursdagsskjema
Vi benytter et digitalt skjema på våre nettsider for bestilling av bursdager ved Vitensenter Nordland. Skjemaet slettes når bursdagen er gjennomført.

Cookies
Vitensenter Nordland bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gjøre statistikk på hvilke nettsider som benyttes mest. Informasjonen brukes for å kunne forbedre våre nettsider og tilbud, og er ikke knyttet til individuelle identifiserbare brukere.

Behandlingsansvarlig
Vitensenter Nordland ved daglig leder
Midtre gate 1
8624 Mo i Rana
Organisasjonsnummer: 921990294
E-post: [email protected]

Brukers rettigheter
Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler og hvordan vi behandler dem. Henvendelser rettes til [email protected]

For mer informasjon om persondata se datatilsynet.no

Kontakt oss

Har du noe du lurer på? Ta gjerne kontakt med oss.
info om oss

Om Vitensenter Nordland

Vitensenter Nordland i Mo i Rana er et av 13 regionale vitensentre i Norge.

Samarbeidspartnere

Vitensenteret skal være et møtested der barn, unge og voksne kan utforske matematikk, naturvitenskap og teknologi gjennom egenaktivitet og i aktivt fellesskap med andre.

Eiere, styret og vedtekter

Her finner du oversikt over eiere, hvem sitter i styret og våre vedtekter.