Siste nytt

Bli en ferieforsker på Vitensenteret – tilbud til 2. – og 3. trinn

Vi inviterer barn som nå går på 2.–3. trinn til tre dager fylt med spennende forskning og lek!

En unik mulighet for mellomtrinnslærere i Nordland: Gjør realfag morsomt!

Vi feirer Tekna's 150-års jubileum med spennende skolebesøk. Er du lærer på mellomtrinnet i Nordland, eller kjenner du en som er?

Innovasjon og kreativitet i fokus: Designkonkurranse for 8. Trinn

I en spennende satsing på kreativitet og innovasjon, inviterer Equinor og Morgendagens Helter klasser fra Bodø, Fauske, Gildeskål, Meløy, Saltdal, og Beiarn til å delta i en unik designkonkurranse knyttet til Arctic Race of Norway, august 2024.
Eksperimenter på Vitensenteret

Hva skjer på Vitensenteret?

Vi ønsker velkommen til spennende og gøyale aktiviteter på Vitensenteret.
Super:bit delfinale

Super:bit kampen 2024

Velkommen til super:bit-kampen 2024! NRK Super, Lær Kidsa Koding og landets vitensentre inviterer skoleklasser og kodeklubber rundt om i landet til å bli med på super:bit-kampen.

Sjekk ut vårt supre gavekort

Vi har både fysisk gavekort som kan kjøpes i resepsjonen og ønsker du å kjøpe årskort i gave kan dette gjøres i vår webshop.
Fordypning i formidlingsopplegget Lydlab

LydLab – Nytt formidlingstilbud

Vitensenter Nordland og Equinor Morgendagens helter har inngått et spennende samarbeid som vil gi elever på 7.-9. trinn muligheten til å utfolde seg med lyd til video.
Forskerfabrikkens sommerskole

SommerLab 2024 – bli med på Norges beste sommerskole!

La barna få oppleve naturvitenskap på en helt ny måte. Sommerlab er et populært fem-dagers forskerkurs for elever på 4.–6. trinn.

Opplev Skaperglede på Skaperfestivalen 2024, 20. – 21. April.

Bli med oss 20. og 21. april for en helg hvor kunst, teknologi, og vitenskap møtes for å skape magiske øyeblikk av kreativitet og oppfinnsomhet. Dette er en fantastisk mulighet for nysgjerrige i alle aldre!