Nyheter

Sommeråpent på Vitensenteret, 24. Juni – 21. Aug.

Vi gleder oss til sommeren og vi har da utvidede åpningstider, hver dag fra klokken 10.00 - 18.00. Vi ønsker alle en nysgjerrig og lekende sommer. I tillegg til at utstillingene er åpne vil det være aktiviteter hele sommeren.

Forskningsdager 2022, 21. Sept -2. Okt.

Hav er tema for Forskningsdagene 2022. Mange i Norge er glade i havet. Nå vil vi at enda flere skal få kunnskap om - og bli opptatt av det.

SommerLab 2022 – bli med på Norges beste sommerskole!

La barna utforske vår magiske planet Vet du hvorfor jorda er den eneste beboelige planeten i solsystemet vårt? På Sommerlab skal vi utforske de utrolige omgivelsene som omgir oss hver eneste dag.
Undervisning på Koderom

FIRST® LEGO® League Helgeland 2022

Velkommen til FIRST® LEGO® League Challenge og FIRST® LEGO® League Explore til høsten. Nytt av året er at Vitensenteret kan tilby Explore turnering, et tilbud for de som er 6 - 9 år i tillegg til Challenge turnering som er for de som er 10 -16 år.

Formidling

Omtaler

Line S
Line S

"Veldig flott utstilling. Vi storkoste oss, både store og små."

Rita T
Rita T

"Skikkelig kult. Kan være lurt å ikke være fullt så godt kledd som vi var, for er jo en liten treningsøkt i seg selv. Anbefales!"

Marit B
Marit B

"Fantastisk plass. Lærerikt og gøy for både store og små."

Elisabeth L
Elisabeth L

En skikkelig moderne, moro aktivitets og lekepark for store og små. Vi hadde ikke sjans å komme igjennom alt på 2-timersbiletten ...

Vebjørn E
Vebjørn E

God plass og mange ting å gjøre. Koselig og lite bråk. Noen steder å slappe av for de som blitt litt sliten også.